Posty bez odpowiedzi | Aktywne tematy Dzisiaj jest czw 08 cze 2023, 21:00

Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Były sobie myszki trzy: Urodzinowe śledztwo 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Odpowiedz z cytatem
Post Były sobie myszki trzy: Urodzinowe śledztwo
Poszukuję gry "Były sobie myszki trzy: Urodzinowe śledztwo", której istnienie na polskim rynku okazało się być dla mnie fałszywym zaskoczeniem. Fałszywym, bo poszukując na Przygodoskopie informacji na temat premiery trafiłem na jej zapowiedź napisaną... przeze mnie. Mocno surrealistyczne odczucie.

Na właśnie, a propos istnienia na polskim rynku - czy gra w ogóle się u nas ukazała? Czy ktoś z Was ją ma? Informacje podawane przez Wielkiego Brata Google są bardzo skąpe.

sob 06 mar 2021, 10:59
Zgłoś ten post
Wyświetl profil WWW
Awatar użytkownika

Odpowiedz z cytatem
Post Re: Były sobie myszki trzy: Urodzinowe śledztwo
Jestem pewny, że widywałem Urodzinowe śledztwo w Empikach, Saturnach. Ostatecznie gry nie kupiłem, bo lubię oryginalne pudełka/okładki, a wydanie Nicolasa przypominało niskobudżetową reedycję - z napaćkanymi po każdej stronie napisami "super ekstra kolekcja", czy coś w tym stylu. Miałem nadzieję na inne wydanie, którego już nie było. :P

Problem z (nie)dostępnością może wynikać z tego, że Urodzinowe śledztwo wyszło w momencie, gdy Nicolas Games już wycofywał się z wydawania gier i być może wypuścili bardzo mały nakład, przy zerowej promocji.

Naturalnie istnieje też dążące do zera prawdopodobieństwo, że dopadł nas efekt Mandeli. ;)

sob 06 mar 2021, 20:08
Zgłoś ten post
Awatar użytkownika

Odpowiedz z cytatem
Post Re: Były sobie myszki trzy: Urodzinowe śledztwo
Potwierdzam, że gra istnieje. Wiem, bo ją zdobyłem. :)

sob 01 paź 2022, 20:31
Zgłoś ten post
Wyświetl profil WWW
Odpowiedz w temacie   [ Posty: 3 ]