Posty bez odpowiedzi | Aktywne tematy Dzisiaj jest wt 07 lip 2020, 02:25



Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
syberia 2 
Autor Wiadomość

Rejestracja: sob 03 cze 2006, 17:11
Posty: 3
Lokalizacja: Opole
Odpowiedz z cytatem
Post syberia 2
mam problem z syberią 2. jestem w klasztorze, poustawiałem już dobrze te żyrandole i otworzyło się okno, ale podeszłem do niego i zaczełem ruszać tymi parapapetami, i teraz nie mogę wstawić witrażu z mamutem. Pomocy. czy muszę przechodzić te gre od nowa, czy może trzeba jakoś ustawić to okno żeby działało :o


wt 18 lip 2006, 18:09
Zgłoś ten post
Wyświetl profil
Awatar użytkownika

Rejestracja: ndz 20 lut 2005, 16:47
Posty: 726
Lokalizacja: pomiedzy Katowicami a Krakowem
Odpowiedz z cytatem
Post Re: syberia 2
EMEL-T pisze:
czy muszę przechodzić te gre od nowa, czy może trzeba jakoś ustawić to okno żeby działało :o

Nie mow tylko, ze od poczatku gry masz jeden jedyny save? Zapisuj sie takze na innych slotach.
A tu mozesz znalezc podpowiedz:
http://gry.gery.pl/main.php?ID=poradnik&gra=395


wt 18 lip 2006, 20:30
Zgłoś ten post
Wyświetl profil ICQ

Rejestracja: sob 03 cze 2006, 17:11
Posty: 3
Lokalizacja: Opole
Odpowiedz z cytatem
Post 
chodzi ci o solucje czy o opinie??
ja nie wiem już co mam zrobić, ale za cholere nie moge wstawić tego witrażu z mamutem :( jest na to jakiś sposób, np. ustawienie tego okna, żeby się dało to przejść :? pomocy :( :( :( :( :(


wt 18 lip 2006, 23:07
Zgłoś ten post
Wyświetl profil
Awatar użytkownika

Rejestracja: ndz 20 lut 2005, 16:47
Posty: 726
Lokalizacja: pomiedzy Katowicami a Krakowem
Odpowiedz z cytatem
Post 
EMEL-T pisze:
chodzi ci o solucje czy o opinie??

O solucje.
Jak tamtej malo, to jeszcze jedna polecam, w niej sa screeny. Wiecej nie pomoge, bo dawno w to gralam i juz nie pamietam jak to rozwiazac.
http://www.gamesover.com/Syberia_2/Syberia%202.htm


śr 19 lip 2006, 00:07
Zgłoś ten post
Wyświetl profil ICQ

Rejestracja: śr 25 maja 2005, 23:28
Posty: 24
Lokalizacja: Warszawa
Odpowiedz z cytatem
Post 
miałam to samo , gdy grałam pierwszy raz- pomimo przeróżnych prób ,nic nie byłam w stanie zrobić- cofnęłam się do ostatniego save
nie wiem,czy tym Ci pomogłam- ale wydaje mi się,że musisz się cofnąć- szkoda tylko,że nie robiłeś save- czeka Cię więc gra od początku- chyba,że ktoś ma jeszcze zachowany save od tego momentu - sprawdzałam- ja już nie mam


śr 19 lip 2006, 00:08
Zgłoś ten post
Wyświetl profil

Rejestracja: sob 03 cze 2006, 17:11
Posty: 3
Lokalizacja: Opole
Odpowiedz z cytatem
Post 
dobra dzięki, jakoś to przeszłem :lol: sorry, że wam głowę zawracałem, ale byłem zdesperowany, bo już z 7 dni nad tym siedziałem :lol: dzięki wszystkim za pomoc :) jesteście wielcy :mrgreen:


śr 19 lip 2006, 11:43
Zgłoś ten post
Wyświetl profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w temacie   [ Posty: 6 ] 

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości


Możesz tworzyć nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.