|
Autor |
Wiadomość |
aegnor
Rejestracja: czw 05 maja 2005, 20:52 Posty: 1132 Lokalizacja: Tychy
|
 Re: Zlot przygodoskopowiczów
Galador jako honorowy organizator musi być! 
_________________Moje przygodówkowe granie czeka na wenę. Tymczasem zdarza mi się coś skrobnąć o klockach LEGO.
|
śr 28 wrz 2022, 10:49 |
|
 |
anka
Rejestracja: wt 10 paź 2006, 10:21 Posty: 965 Lokalizacja: Katowice
|
8.10 jest OK 
_________________ Byłam "zołzą" jestem "zołzą" i będę "zołzą" AC Odyssey
|
czw 29 wrz 2022, 15:25 |
|
 |
jackowsky
Rejestracja: wt 22 lut 2005, 10:43 Posty: 2292 Lokalizacja: Chorzów
|
No i gites. Czyli spotkanie tradycyjnie o 15-tej?
_________________ Ostatnio skończone: The Myth Seekers 2: The Sunken City PL (50%), Old Man's Journey (40%), Modern Tales: Age of Invention PL (60%), Beyond a Steel Sky PL (70%), Mind Snares: Alice’s Journey PL (60%) Gram: trwa wybór Koop: We Were Here Too PL
|
czw 29 wrz 2022, 16:47 |
|
 |
anka
|
o 15.00  na Mielęckiego "Pizza z pieca"
|
sob 01 paź 2022, 11:08 |
|
 |
jackowsky
|
Zarezerwujesz?
_________________ Ostatnio skończone: The Myth Seekers 2: The Sunken City PL (50%), Old Man's Journey (40%), Modern Tales: Age of Invention PL (60%), Beyond a Steel Sky PL (70%), Mind Snares: Alice’s Journey PL (60%) Gram: trwa wybór Koop: We Were Here Too PL
|
sob 01 paź 2022, 17:33 |
|
 |
anka
|
jackowsky pisze: Zarezerwujesz? postaram się 
|
pn 03 paź 2022, 14:14 |
|
 |
Tetro
Rejestracja: sob 18 cze 2005, 22:39 Posty: 168 Lokalizacja: Będzin Grodziec
|
Hej pewnie nie odkryłem ameryki, ale jakoś się złożyło że większość z nas (tak cały czas jestem choć nieaktywny) mieszka koło siebie 
|
śr 05 paź 2022, 19:22 |
|
 |
aegnor
|
Tetro, jak masz blisko to wpadaj koniecznie na zlot. 
_________________Moje przygodówkowe granie czeka na wenę. Tymczasem zdarza mi się coś skrobnąć o klockach LEGO.
|
pt 07 paź 2022, 07:28 |
|
 |
aegnor
|
Dwa pytanka do zlatujących się. Czy nie będzie Wam przeszkadzać jakbym na zlot wpadł ze swoim młodym padawanem (level 6)? Jedną przygodówkę już skończył samodzielnie.  Zakładam, że posiedziałby z nami max godzinkę.  No i drugie - macie na płytach jakieś gry dla dzieciaków? Nie chodzi mi o klasyczne przygodówki czy głośne tytuły typu Rayman - tutaj temat mam rozeznany. Bardziej chodzi mi o jakieś gry edukacyjne (proste czytanie, liczenie itp.), coś w rodzaju Cybermychy albo Hugo? Względnie komputerowe adaptacje filmów animowanych np. Merida, Toy Story itp. (mam już "Dawno temu w trawie").
|
pt 07 paź 2022, 13:57 |
|
 |
Ines
Rejestracja: ndz 20 lut 2005, 15:47 Posty: 739 Lokalizacja: pomiedzy Katowicami a Krakowem
|
aegnor pisze: Dwa pytanka do zlatujących się.
Czy nie będzie Wam przeszkadzać jakbym na zlot wpadł ze swoim młodym padawanem (level 6)? Młode padawany są bardzo OK, mieliśmy przecież już kilka okazji zlatywać się z potomstwem w różnym wieku. Ja się wybiorę chyba też z córką, (co prawda level dużo wyższy  ). Co do drugiego pytania nie ma rozeznania w ogóle.
_________________ Tra-la-la!
|
pt 07 paź 2022, 15:48 |
|
 |
anka
|
 Kochani! Nie zarezerwowałam, bo w "Pizza z pieca" nie rezerwują  Ale liczę na to, że jakoś znajdziemy miejsce. Tylko policzmy sztuki. I kto pierwszy ten łapie odpowiedni stolik adres: Katowice, Mielęckiego 7 - prostopadła do Staromiejskiej (tam gdzie Dominos Pizza) i do Mariackiej (początek) Martwię się czy po takim czasie się rozpoznamy 
|
pt 07 paź 2022, 16:11 |
|
 |
Galador
Rejestracja: śr 23 lut 2005, 00:31 Posty: 87 Lokalizacja: Świętochłowice
|
aegnor pisze: Galador jako honorowy organizator musi być!  Od czasu do czasu tu zaglądam i właśnie dzisiaj, w dniu zlotu, zajrzałem ponownie. Przypadek? Za późno, żeby do Was dołączyć, ale może kiedyś - po kilku wiekach nieobecności - wpadnę  Tymczasem pozdrowienia dla zlotowiczów, w tym młodszych i starszych padawanów/padawanek 
_________________ "Rzeknij temu, kogo smutków dręczy wiele,
Że niedługo żyją smutki.
Jako radość rychło mija i wesele,
Tak i troski czas jest krótki."
z Baśni tysiąca i jednej nocy
|
sob 08 paź 2022, 18:23 |
|
 |
jackowsky
|
Fajnie było Was wszystkich widzieć. I pytanie do aegnora? Franek i Helenka dobrze zapamiętałem. No i - przykro mi bardzo - imię Małżonki jakoś mi umknęło. 
|
sob 08 paź 2022, 19:40 |
|
 |
aegnor
|
jackowsky pisze: Fajnie było Was wszystkich widzieć. I pytanie do aegnora? Franek i Helenka dobrze zapamiętałem. No i - przykro mi bardzo - imię Małżonki jakoś mi umknęło.  Super Was było w końcu zobaczyć.  Skrzaty to Franek i Helenka, a żona to Asia (była już na zlocie numer XXX).
|
sob 08 paź 2022, 20:07 |
|
 |
jackowsky
|
Wolałem się upewnić 
|
sob 08 paź 2022, 20:37 |
|
|