|
Autor |
Wiadomość |
Galador
Rejestracja: śr 23 lut 2005, 01:31 Posty: 87 Lokalizacja: Świętochłowice
|
 Zlot przygodoskopowiczów
Panie i Panowie! / Panowie i Panie! (a co, równość jest) Niniejszym ogłaszam, że dnia 14 października* w Katowicach odbędzie się zlot przygodoskopowiczów. Wszystkich zainteresowanych prosimy o przygotowanie mioteł, tudzież pofatygowanie się innymi środkami lokomocji. W końcu niecodziennie, a właściwie to pierwszy raz będzie możliwość wypicia piwa/coli/kawy i pogadania "na żywo" z innymi forumowiczami, redaktorami i "tymi, za którymi tęsknicie"  Pomysł wyszedł ode mnie. Człowieka, który nie udziela się na forach, za to chętnie żłopie piwo w miłym towarzystwie To co, kto się na to pisze? *możecie teraz zacząć narzekać na ten termin, zawsze można zmienić
_________________ "Rzeknij temu, kogo smutków dręczy wiele,
Że niedługo żyją smutki.
Jako radość rychło mija i wesele,
Tak i troski czas jest krótki."
z Baśni tysiąca i jednej nocy
|
śr 20 wrz 2006, 18:13 |
|
 |
Sammy
Rejestracja: sob 19 lut 2005, 19:19 Posty: 238 Lokalizacja: Bahrain
|
Nieeee, do Katowic będę miał z 60 km, a moje jedyne auto stoi zepsute i się nie zanosi na poprawę  .
Ale zobaczę co da się zrobić  .
_________________ Samuś Sprytuś Zabijaka
|
śr 20 wrz 2006, 23:19 |
|
 |
aegnor
Rejestracja: czw 05 maja 2005, 21:52 Posty: 1132 Lokalizacja: Tychy
|
Ja ze swojej strony postaram się być. 
_________________Moje przygodówkowe granie czeka na wenę. Tymczasem zdarza mi się coś skrobnąć o klockach LEGO.
|
śr 20 wrz 2006, 23:41 |
|
 |
jackowsky
Rejestracja: wt 22 lut 2005, 11:43 Posty: 2283 Lokalizacja: Chorzów
|
Jaka część dnia (rano, popołudnie, wieczór) jest brana pod uwagę?
Sammy-->Z Bahrainu to do Katowic jest chyba dalej niż 60km 
_________________ Ostatnio skończone: Storyteller PL (60%), Demon Hunter: Chronicles from Beyond PL (50%), Demon Hunter 2: New Chapter PL (40%), The Third Day PL (30%) Gram: The Plane Effect PL Koop: We Were Here Too PL W tle: Baldur's Gate EE PL
|
czw 21 wrz 2006, 07:15 |
|
 |
Galador
|
Raczej popołudnie i wieczór. Piszcie, jak Wam pasuje. Trzeba ustalić taką godzinę, żeby mniej więcej o jednej porze wszyscy (albo przynajmniej znaczna większość) zjawili się w Katowicach i żeby nie musieli zaraz wracać. Spotkamy się przy dworcu kolejowym. Może między 15 a 16?
Że niedługo żyją smutki.
|
czw 21 wrz 2006, 10:29 |
|
 |
jackowsky
|
To i ja będę. W końcu daleko nie mam  Zawsze się można grami powymieniać
Obowiązuje strój wieczorowy?
I proponowałbym dokładniejsze sprecyzowanie miejsca spotkania, a nie "przy dworcu". Może: przy fontannie "żabka" na ul. Stawowej. Rzut beretem od głównego wejścia do dworca.
Co do godziny: OK, co do dnia: mniejsze OK, ale mogło być gorzej
_________________ Ostatnio skończone: Storyteller PL (60%), Demon Hunter: Chronicles from Beyond PL (50%), Demon Hunter 2: New Chapter PL (40%), The Third Day PL (30%) Gram: The Plane Effect PL Koop: We Were Here Too PL W tle: Baldur's Gate EE PL
|
czw 21 wrz 2006, 11:00 |
|
 |
Elum
Rejestracja: pt 18 lut 2005, 19:52 Posty: 2488 Lokalizacja: Schwientochlowitz
|
Sammy pisze: a moje jedyne auto stoi zepsute
Mój Bugatti też niestety leży w warsztacie. Z kolei Hummer jest na Katowice chyba trochę za szeroki. Wychodzi na to, że będę musiał przyjechać autobusem.
|
czw 21 wrz 2006, 12:11 |
|
 |
aegnor
Rejestracja: czw 05 maja 2005, 21:52 Posty: 1132 Lokalizacja: Tychy
|
Zgadzam się z jackowskym, "żabka" to lepszy pomysł - przynajmniej tam się nawzajem bez trudu znajdziemy.
_________________Moje przygodówkowe granie czeka na wenę. Tymczasem zdarza mi się coś skrobnąć o klockach LEGO.
|
czw 21 wrz 2006, 13:38 |
|
 |
Ines
Rejestracja: ndz 20 lut 2005, 16:47 Posty: 736 Lokalizacja: pomiedzy Katowicami a Krakowem
|
Trzeba zrobic plakat na kiju i trzymac go na widoku, zeby sie dalo rozpoznac  .
Ja chyba bede miala zjazd na studiach  .
|
czw 21 wrz 2006, 13:45 |
|
 |
Galador
|
Dobra, może być "żabka"  Ci, którzy nigdy jej nie widzieli, niech przeczytają post jackowsky'ego. Wystarczy wyjść głównym wyjściem, zejść schodami na dół i już.
jackowsky: Oczywiście, że obowiązuje strój wieczorowy. Do wyboru piżama lub szlafrok.
Że niedługo żyją smutki.
|
pt 22 wrz 2006, 18:04 |
|
 |
jackowsky
|
To muszę sobie skołować jakąś gustowną piżamkę.
Ale tak sami faceci w piżamkach lub szlafroczkach? 
|
pt 22 wrz 2006, 22:28 |
|
 |
Galador
|
Wolisz samych facetów BEZ piżamek lub szlafroczków? 
Że niedługo żyją smutki.
|
sob 23 wrz 2006, 01:04 |
|
 |
jackowsky
|
Akcent był na słowo "sami" 
|
ndz 24 wrz 2006, 20:22 |
|
 |
Sammy
Rejestracja: sob 19 lut 2005, 19:19 Posty: 238 Lokalizacja: Bahrain
|
Co ja? Znowu ja? 
_________________ Samuś Sprytuś Zabijaka
|
ndz 24 wrz 2006, 22:58 |
|
 |
Virgo C.
Rejestracja: pt 18 lut 2005, 20:22 Posty: 1208 Lokalizacja: Kraków
|
Ja ze swojej strony również postaram się być, akurat połączenia kolejowe z Krakowem Katowice mają bardzo dobre 
_________________ Mądrość nie z wiekiem przychodzi, a prawość nie tylko starcom jest znana
Obecnie gram: Back to the Future, Ratchet&Clank:4za1
Ostatnio ukończona: Costume Quest
Ostatnio przeczytane: Filip L. Tyrmand
|
śr 27 wrz 2006, 16:47 |
|
|