Tak, to nadal ta sama żona.jackowsky pisze:Wolałem się upewnić
Moderatorzy: Elum, aegnor, jackowsky
Re: Zlot przygodoskopowiczów
Moje przygodówkowe granie czeka na wenę. Tymczasem zdarza mi się coś skrobnąć o klockach LEGO.
Ostatnio skończone: Excavation of Hob’s Barrow, The PL (60%), Dark Envoy PL (50%), Nobody Wants to Die PL (80%), Follow the Meaning PL (60%), Trouble in Warsaw PL (50%)
Zlot po najdłuższej przerwie niespodziewanie okazał się najliczniejszym zlotem w historii. To dopiero przypadek.
Cieszę się, że mogłem wygenerować prawie połowę frekwencji.
Moje przygodówkowe granie czeka na wenę. Tymczasem zdarza mi się coś skrobnąć o klockach LEGO.
I tak trzymać
Ostatnio skończone: Excavation of Hob’s Barrow, The PL (60%), Dark Envoy PL (50%), Nobody Wants to Die PL (80%), Follow the Meaning PL (60%), Trouble in Warsaw PL (50%)
-
Również dziękuję, widzimy się na kolejnym
Fotki już od wczoraj są, ale w specjalnym wątku w dziale Zlotowisko.Ines pisze:A gdzie fotki?
Było fajnie Was zobaczyć. I mam nadzieję, że teraz nie będzie przeszkód i wrócimy do regularności zlotów . Tylko obczajajcie miejscówki z lepszą pizzą
Byłam "zołzą" jestem "zołzą" i będę "zołzą"
AC Odyssey
AC Odyssey
W związku z wracaniem do regularności chciałbym przypomnieć, że do końca roku 2023 zostały już tylko cztery miesiące. Przynajmniej raz w roku musimy się zlecieć.
aegnor:
anka:
elemeledudek:
Elum:
Ines:
jackowsky:
Madzius:
i inni:
aegnor:
anka:
elemeledudek:
Elum:
Ines:
jackowsky:
Madzius:
i inni:
Jestem za, ale cały wrzesień mam zajęty. Październik jak na razie (prawie) cały wolny.
aegnor:
anka:
elemeledudek:
Elum:
Ines:
jackowsky: 07.10, 14.10
Madzius:
i inni:
aegnor:
anka:
elemeledudek:
Elum:
Ines:
jackowsky: 07.10, 14.10
Madzius:
i inni:
Anka napisała mi, że pierwsza połowa października może być. We wrześniu podróżuje po świecie.
tak, październik jest O.K. i myślicie nad miejscówką
Byłam "zołzą" jestem "zołzą" i będę "zołzą"
AC Odyssey
AC Odyssey
To może Olio Pizza na Dworcowej 6?
To co? 14.10?
Może zaczekajmy z ostatecznym ustalaniem szczegółów jeszcze do przyszłego tygodnia.
Minął miesiąc, nikt nie wykluczył 14, więc drogą eliminacji zostaje 14.10. W sumie ciekawa data.
W wybieranie miejsca się nie wtrącam, bo jest mi obojętne.
[edit/offtopic]
Napisałem tego posta już parę dni temu, niestety w ostatnich dniach jakieś nowe boty narozrabiały na forum ("popsuły" liczniki odsłon wątków w paru działach), w związku z czym odtworzyłem bazę forum z ostatniego dnia września, sprzed napisania niniejszego posta.
W wybieranie miejsca się nie wtrącam, bo jest mi obojętne.
[edit/offtopic]
Napisałem tego posta już parę dni temu, niestety w ostatnich dniach jakieś nowe boty narozrabiały na forum ("popsuły" liczniki odsłon wątków w paru działach), w związku z czym odtworzyłem bazę forum z ostatniego dnia września, sprzed napisania niniejszego posta.
To co? Mam ogłaszać?
Oficjalnie ogłaszaj.