Moderatorzy: Elum, aegnor, jackowsky
Re: Zlot przygodoskopowiczów
Galador jako honorowy organizator musi być!
Moje przygodówkowe granie czeka na wenę. Tymczasem zdarza mi się coś skrobnąć o klockach LEGO.
No i gites. Czyli spotkanie tradycyjnie o 15-tej?
Ostatnio skończone: Excavation of Hob’s Barrow, The PL (60%), Dark Envoy PL (50%), Nobody Wants to Die PL (80%), Follow the Meaning PL (60%), Trouble in Warsaw PL (50%)
o 15.00 na Mielęckiego "Pizza z pieca"
Byłam "zołzą" jestem "zołzą" i będę "zołzą"
AC Odyssey
AC Odyssey
Zarezerwujesz?
Ostatnio skończone: Excavation of Hob’s Barrow, The PL (60%), Dark Envoy PL (50%), Nobody Wants to Die PL (80%), Follow the Meaning PL (60%), Trouble in Warsaw PL (50%)
postaram sięjackowsky pisze:Zarezerwujesz?
AC Odyssey
AC Odyssey
Hej
pewnie nie odkryłem ameryki, ale jakoś się złożyło że większość z nas (tak cały czas jestem choć nieaktywny) mieszka koło siebie
pewnie nie odkryłem ameryki, ale jakoś się złożyło że większość z nas (tak cały czas jestem choć nieaktywny) mieszka koło siebie
Tetro, jak masz blisko to wpadaj koniecznie na zlot.
Moje przygodówkowe granie czeka na wenę. Tymczasem zdarza mi się coś skrobnąć o klockach LEGO.
Dwa pytanka do zlatujących się.
Czy nie będzie Wam przeszkadzać jakbym na zlot wpadł ze swoim młodym padawanem (level 6)? Jedną przygodówkę już skończył samodzielnie. Zakładam, że posiedziałby z nami max godzinkę.
No i drugie - macie na płytach jakieś gry dla dzieciaków? Nie chodzi mi o klasyczne przygodówki czy głośne tytuły typu Rayman - tutaj temat mam rozeznany. Bardziej chodzi mi o jakieś gry edukacyjne (proste czytanie, liczenie itp.), coś w rodzaju Cybermychy albo Hugo? Względnie komputerowe adaptacje filmów animowanych np. Merida, Toy Story itp. (mam już "Dawno temu w trawie").
Czy nie będzie Wam przeszkadzać jakbym na zlot wpadł ze swoim młodym padawanem (level 6)? Jedną przygodówkę już skończył samodzielnie. Zakładam, że posiedziałby z nami max godzinkę.
No i drugie - macie na płytach jakieś gry dla dzieciaków? Nie chodzi mi o klasyczne przygodówki czy głośne tytuły typu Rayman - tutaj temat mam rozeznany. Bardziej chodzi mi o jakieś gry edukacyjne (proste czytanie, liczenie itp.), coś w rodzaju Cybermychy albo Hugo? Względnie komputerowe adaptacje filmów animowanych np. Merida, Toy Story itp. (mam już "Dawno temu w trawie").
- Ines
- Kontakt:
Młode padawany są bardzo OK, mieliśmy przecież już kilka okazji zlatywać się z potomstwem w różnym wieku.aegnor pisze:Dwa pytanka do zlatujących się.
Czy nie będzie Wam przeszkadzać jakbym na zlot wpadł ze swoim młodym padawanem (level 6)?
Ja się wybiorę chyba też z córką, (co prawda level dużo wyższy ).
Co do drugiego pytania nie ma rozeznania w ogóle.
Tra-la-la!
Kochani! Nie zarezerwowałam, bo w "Pizza z pieca" nie rezerwują Ale liczę na to, że jakoś znajdziemy miejsce. Tylko policzmy sztuki. I kto pierwszy ten łapie odpowiedni stolik
adres: Katowice, Mielęckiego 7 - prostopadła do Staromiejskiej (tam gdzie Dominos Pizza) i do Mariackiej (początek)
Martwię się czy po takim czasie się rozpoznamy
adres: Katowice, Mielęckiego 7 - prostopadła do Staromiejskiej (tam gdzie Dominos Pizza) i do Mariackiej (początek)
Martwię się czy po takim czasie się rozpoznamy
AC Odyssey
AC Odyssey
aegnor pisze:Galador jako honorowy organizator musi być!
Od czasu do czasu tu zaglądam i właśnie dzisiaj, w dniu zlotu, zajrzałem ponownie. Przypadek?
Za późno, żeby do Was dołączyć, ale może kiedyś - po kilku wiekach nieobecności - wpadnę Tymczasem pozdrowienia dla zlotowiczów, w tym młodszych i starszych padawanów/padawanek
"Rzeknij temu, kogo smutków dręczy wiele,
Że niedługo żyją smutki.
Jako radość rychło mija i wesele,
Tak i troski czas jest krótki."
z Baśni tysiąca i jednej nocy
Że niedługo żyją smutki.
Jako radość rychło mija i wesele,
Tak i troski czas jest krótki."
z Baśni tysiąca i jednej nocy
Fajnie było Was wszystkich widzieć.
I pytanie do aegnora? Franek i Helenka dobrze zapamiętałem. No i - przykro mi bardzo - imię Małżonki jakoś mi umknęło.
I pytanie do aegnora? Franek i Helenka dobrze zapamiętałem. No i - przykro mi bardzo - imię Małżonki jakoś mi umknęło.
Super Was było w końcu zobaczyć.jackowsky pisze:Fajnie było Was wszystkich widzieć.
Skrzaty to Franek i Helenka, a żona to Asia (była już na zlocie numer XXX).
Wolałem się upewnić
Tak, to nadal ta sama żona.jackowsky pisze:Wolałem się upewnić
Zlot po najdłuższej przerwie niespodziewanie okazał się najliczniejszym zlotem w historii. To dopiero przypadek.
Cieszę się, że mogłem wygenerować prawie połowę frekwencji.
I tak trzymać