Posty bez odpowiedzi | Aktywne tematy Dzisiaj jest wt 10 gru 2019, 22:00



Odpowiedz w temacie  [ Posty: 164 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Następna
forum, pani kaczko, Forum 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob 19 lut 2005, 18:19
Posty: 238
Lokalizacja: Bahrain
Post forum, pani kaczko, Forum
witajcie - na początek ponarzekam: :D

perfidne to i niezbyt etyczne z Waszej strony, żeście sobie tu potworzyli forum niewidoczne dla normalnego Sammy'ego :P

a poza tym macie tu całkiem ladne phpbb, które mam nadzieję pozwoli mi jak najrzadziej zaglądać na forum GOLa (pliz - przenieście się wszyscy tutaj). Tak wiem - za tę wypowiedź znowu dostanę na GOLu banana :mrgreen:

pozdrawiam i życzę wielu postujących

_________________
Samuś Sprytuś Zabijaka


sob 19 lut 2005, 22:20
Wyświetl profil WWW
Online
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt 18 lut 2005, 18:52
Posty: 2356
Lokalizacja: Schwientochlowitz
Post Re: forum, pani kaczko, Forum
Sammy pisze:
perfidne to i niezbyt etyczne z Waszej strony, żeście sobie tu potworzyli forum niewidoczne dla normalnego Sammy'ego :P

Ha! Przynajmniej raz mogę to zobaczyć na własne oczy. Forum na którym Sammy nie ma dostępu do wszystkich działów! :D


ndz 20 lut 2005, 16:05
Wyświetl profil
Awatar użytkownika

Rejestracja: ndz 20 lut 2005, 15:47
Posty: 720
Lokalizacja: pomiedzy Katowicami a Krakowem
Post 
To ja sobie tez ponarzekam tutaj (idac za rada Wajusia).

Otoz jesli to jest mozliwe prosilabym o ujednolicenie rozdzielczosci na stronie glownej i podstronach, Dla osobnikow z 800x600 (czyli takich jak ja) nie jest wygodne przesuwanie strony suwakiem co linijka (zreszta te kolory suwakow tez nie za dobre IMO, bo odwrocone i to co trzeba przesuwac zlewa sie z tlem).

Druga sprawa to sygnaturka/podpis. Pomimo ograniczenia do 255 znakow forum uwaza, ze moja jest za dluga (a wynosi wraz ze spacjami i przecinkami 106 znakow).


ndz 20 lut 2005, 19:57
Wyświetl profil ICQ
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt 18 lut 2005, 18:29
Posty: 90
Lokalizacja: Festung Breslau
Post 
U mnie pod IE nawet strona glowna forum jest panoramiczna.

_________________
wykorzeniony

"To be! To be sure beats the shit out of not to be!" - John Belushi


ndz 20 lut 2005, 20:18
Wyświetl profil WWW
Awatar użytkownika

Rejestracja: ndz 20 lut 2005, 16:12
Posty: 13
Lokalizacja: Polska Centralna
Post 
Heh, ja i tak mam monitor 14 cali, nie robi mi to roznicy :P


ndz 20 lut 2005, 21:32
Wyświetl profil
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt 18 lut 2005, 18:10
Posty: 46
Lokalizacja: Wrocław
Post 
Ines pisze:
To ja sobie tez ponarzekam tutaj (idac za rada Wajusia).

Otoz jesli to jest mozliwe prosilabym o ujednolicenie rozdzielczosci na stronie glownej i podstronach, Dla osobnikow z 800x600 (czyli takich jak ja) nie jest wygodne przesuwanie strony suwakiem co linijka (zreszta te kolory suwakow tez nie za dobre IMO, bo odwrocone i to co trzeba przesuwac zlewa sie z tlem).


Z tego co zdążyłem się zorientować, to problem jest znany, a w pełni satysfakconującego rozwiązania póki co nie znalazłem. No może oprócz Firefoxa :) Świetna rzecz, polecam - http://www.firefox.pl

_________________
Przygoda! Przygoda! Każdej chwili szkoooda...


ndz 20 lut 2005, 21:58
Wyświetl profil WWW
Awatar użytkownika

Rejestracja: ndz 20 lut 2005, 15:47
Posty: 720
Lokalizacja: pomiedzy Katowicami a Krakowem
Post 
Czaju--> mam tego Firefoxa nawet zainstalowanego, ale jakos nie mialam czasu i cierpliwosci, by opanowac jego obsluge.

A skoro juz mam taki "czepialsko-narzekalski" humor...
Czemu to "Ines napisal"? :lol:
Co to za mesko-szowinistyczne podejscie? Niech to Forum sobie wbije do czegos tam, ze i kobiety moga tu pisywac. :)


ndz 20 lut 2005, 23:59
Wyświetl profil ICQ

Rejestracja: pn 21 lut 2005, 12:32
Posty: 772
Lokalizacja: Poland Katowice
Post 
Elum, jakiś ty pikny ;)

Melduje się na posterunku.

Z tą panoramą Racławicką to faktycznie należałyby coś zrobić. Nie żebym narzekał ;)

_________________
Obecnie gram: Two Worlds 2


pn 21 lut 2005, 12:36
Wyświetl profil WWW
Online
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt 18 lut 2005, 18:52
Posty: 2356
Lokalizacja: Schwientochlowitz
Post 
stuprocentowa kobieta Ines :D pisze:
Dla osobnikow z 800x600...

Kurcze, a ja dopiero jak zwróciliście mi na to uwagę zauważyłem, że oprócz góra/dół też muszę w każdym wątku przewijać lewo/prawo :)

A tak wogóle to... POLSKA DLA POLAKÓW! ZIEMIA DLA ZIEMNIAKÓW! KSIĘŻA NA KSIĘŻYC! ZWOLENNICY WYSOKICH ROZDZIELCZOŚCI DO PORTÓW RYBACKICH SORTOWAĆ OŚCI! 800x600 RULEZ!!! :lol:

elemeledudek pisze:
Elum, jakiś ty pikny ;)

A nie przeszkadza Ci moja lekka wada zgryzu? Myślałem o założeniu stałego aparatu. Co, jak myślisz? Warto? :niesmialy:


pn 21 lut 2005, 13:49
Wyświetl profil
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt 18 lut 2005, 19:22
Posty: 1208
Lokalizacja: Kraków
Post 
Elum pisze:
ZWOLENNICY WYSOKICH ROZDZIELCZOŚCI DO PORTÓW RYBACKICH SORTOWAĆ OŚCI! 800x600 RULEZ!!! :lol:

Nie da rady, mam dwa monitory, jeden 14, drugi 15 calowy i w obydwu rozdzielczość 1024x768. Więc raczej wy się przesiadajcie na wyższą, a nie udajecie że macie wadę wzroku i nie widzicie ikon :P

_________________
Mądrość nie z wiekiem przychodzi, a prawość nie tylko starcom jest znana
Obecnie gram: Back to the Future, Ratchet&Clank:4za1
Ostatnio ukończona: Costume Quest
Ostatnio przeczytane: Filip L. Tyrmand


pn 21 lut 2005, 15:55
Wyświetl profil WWW
Awatar użytkownika

Rejestracja: ndz 20 lut 2005, 15:47
Posty: 720
Lokalizacja: pomiedzy Katowicami a Krakowem
Post 
Ja musze miec te 800x600, bo nie widze ikonek.

To Forum mnie nie lubi (jak na razie z wzajemnoscia) - nie moge nawet avatara dodac, nie mowiac juz o sygnaturze. :(

Elum --> dziekuje za te 100% kobiete, ktora napisal. :lol:
Swoja droga - jak ty to zrobiles?


pn 21 lut 2005, 20:29
Wyświetl profil ICQ
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt 18 lut 2005, 18:10
Posty: 46
Lokalizacja: Wrocław
Post 
Ines pisze:
To Forum mnie nie lubi (jak na razie z wzajemnoscia) - nie moge nawet avatara dodac, nie mowiac juz o sygnaturze. :(


A tam nie możesz ;) Wklej w swoim profilu, w polu odnośnika do zewnętrznego emblematu, to - http://forum.gery.pl/uploads/av-7542.gif

_________________
Przygoda! Przygoda! Każdej chwili szkoooda...


pn 21 lut 2005, 21:31
Wyświetl profil WWW
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt 18 lut 2005, 19:22
Posty: 1208
Lokalizacja: Kraków
Post 
100% kobieta Ines pisze:
Swoja droga - jak ty to zrobiles?

Kiedy piszesz posta w odpowiedzi do kogoś to masz po quote np. ="Ines". Wystarczy zmienić ciąg znaków w cudzysłowiu, a to co wpisałas między nie zostanie wyświtlone na forum :)

_________________
Mądrość nie z wiekiem przychodzi, a prawość nie tylko starcom jest znana
Obecnie gram: Back to the Future, Ratchet&Clank:4za1
Ostatnio ukończona: Costume Quest
Ostatnio przeczytane: Filip L. Tyrmand


pn 21 lut 2005, 21:33
Wyświetl profil WWW
Online
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt 18 lut 2005, 18:52
Posty: 2356
Lokalizacja: Schwientochlowitz
Post 
Virgo Celltharion pisze:
...mam dwa monitory, jeden 14, drugi 15 calowy i w obydwu rozdzielczość 1024x768.

Ja bym poszedł na całość Virgo. Zwłaszcza na tej czternastce. 1600x1200 bym dał... gdybym był dalekowidzem ;)

Niestety jestem krótko (minus jeden na oba oka), dlatego 800x600 na siedemnastce to dla mnie standard 8)

Ines pisze:
Ja musze miec te 800x600, bo nie widze ikonek.

Ikonki ikonkami, ale weź tu cokolwiek przeczytaj przy literach wielkości piksela ;)


wt 22 lut 2005, 08:38
Wyświetl profil

Rejestracja: ndz 20 lut 2005, 14:13
Posty: 538
Lokalizacja: Sucha Beskidzka
Post 
Co prawda to prawda. CZasem z konieczności ustawian rozdzielczość 1024x768 i dziękuję Niebiosom, że nie mam "nowocześniejszego" sprzętu, bo już chyba byłbym ślepy :)


wt 22 lut 2005, 09:44
Wyświetl profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w temacie   [ Posty: 164 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Następna

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.