Moderatorzy: Elum, aegnor, jackowsky
Fajny film dzisiaj widzialem
Ale fajny film widzialem. "Atlantis: Lost Empire", "Atlantyda: Zaginiony ląd" po polskiemu. Kino przygodowe w starym, dobrym stylu i do tego kreskowka! Do "Indiany Jonesa" moze i daleko, ale w porownaniu z wspolczesnymi produkcjami tego typu i tak wydaje sie genialne. Poza tym spojrzcie na te postaci, na ta grafike - samo sie prosi zeby zrobic z tego point & clicka...
No, musialem to z siebie wyrzucic
No, musialem to z siebie wyrzucic
"Problem w tym, że w Ameryce nie używamy dokumentów.
Wie pan, to mały kraj. Wszyscy się tam znają..."
- Post Mortem
- Post Mortem
Re: Fajny film dzisiaj widzialem
A ja tam wolę Wija. I lepszy, i przygodówkę już na jego podstawie zrobili. Tzn. na podstawie powieści, ale kto by tam książki czytał
Psychonauts to świetna przygodówka
Główny Urząd Kontroli Prasy, Publikacji i Widowisk
Natknąwszy się dzisiaj w księgarni na "Nocny patrol" zapytałem się o "Dzienny patrol". Oczywiście nie było Przy okazji sprzedawca zaczął mi jednak pozostałe książki Łukianienki zachwalać, a nawet do nieobecnego na polskim rynku filmu przekonywać. Miał oczywiście kopię z Internetu ściągniętą. Tak jak i ja Swoją drogą 199 rubli za DVD to tanio jak barszcz. Szczególnie że na płycie są angielskie napisy Następną paczką pewnie sobie sprowadzę. Dzisiaj jeszcze raz obejrzę...
Psychonauts to świetna przygodówka
Obejrzalem zwiastun i chyba tez sie skusze na to dvd kNOT. Slyszac o tym filmie po raz pierwszy w "pudelku idiotow" nie sadzilem, ze to jest az tak ciekawe i juz zdarzylem zapomniec, no ale czego sie spodziewac skoro najinteligentniejsza rzecza, jak tam o filmie powiedziano bylo to, ze jest to "rosyjski matrix". Slyszalem, ze niedlugo film bedzie dystrybuowany na caly swiat - swoja droga my mamy chyba blizej do ruskich, ale do nas najwidoczniej wszystkie rzeczy (w tym i paradoksalnie nasze rodzime - vide Warsaw Village Band) nie przychodza bezposrednio, ale droga okrezna i to najlepiej przez USraj. Chyba wole oryginal, bo jeszcze ktos zrobi nam dubbing angielski – a poza tym taka rzecz warto miec w kolekcji.
wykorzeniony
"To be! To be sure beats the shit out of not to be!" - John Belushi
- Ines
- Kontakt:
Na mnie ten film nie zrobil jakiegos specjalnego wrazenia, nawet go sobie nie wypalalam.
Z innej beczki - jak to sie dzieje, ze ten topic ma taka szerokosc okna, ze wszystko mi sie miesci i nie musze suwaka wpoprzek uzywac, w innych topicach musze tylko troszeczke, a w jeszcze innych to mnie doprowadza do szalu, bo si enie da czytac.
Z innej beczki - jak to sie dzieje, ze ten topic ma taka szerokosc okna, ze wszystko mi sie miesci i nie musze suwaka wpoprzek uzywac, w innych topicach musze tylko troszeczke, a w jeszcze innych to mnie doprowadza do szalu, bo si enie da czytac.
O takim ruskim filmie, w ktorego zwiastunie bily sie takie dwie armie. JEdna strona wygladala jak wczesnosredniowieczni rycerze a druga jak dzikusy z polnocykNOT pisze:Film "Nocny patrol" został nakręcony na podstawie powieści "Nocny patrol".
Nie mam pojęcia, o czym piszesz...
- Post Mortem
- Post Mortem
Nie chodzi o miejsce tylko o sam program. Zawiesza mi sie z regularnoscia zegarka - prawdopodobnie za bardzo przeladowuje pamiec.Czaju pisze:Niestabilny? W którym miejscu?Adrian pisze:Dobre pytanie, ale nie znam odpowiedzi. Dla mnie odpowiedzia na pewno nie jest proponowany przez Czaja wciaz niestabilny Firefox.
wykorzeniony
Trailer Opowieści z Narnii. Ogladac i zachwycac sie!
- Post Mortem
- Post Mortem
Linka do mniejszej wersji nie rozdają może? Chętnie bym obejżał, a jakoś ciężko mi idzie ściąganie tych 50 MB.
BTW, ja aktualnie czekam tylko na jeden film - Corpse Bride Tima Burtona
BTW, ja aktualnie czekam tylko na jeden film - Corpse Bride Tima Burtona
Łaaadne. Zawsze myślałem, że Łucja była trochę starsza, ale to pewnie wpływ ilustracji.Jackson pisze:Trailer Opowieści z Narnii. Ogladac i zachwycac sie!
AproszCiebardzo, linki do wyboru, do koloru, jest nawet wersja 5 megowa.Elum pisze:Linka do mniejszej wersji nie rozdają może? Chętnie bym obejżał, a jakoś ciężko mi idzie ściąganie tych 50 MB.
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger.