|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 8 ] |
|
Zaginięcie Ethana Cartera
Autor |
Wiadomość |
jackowsky
Rejestracja: wt 22 lut 2005, 10:43 Posty: 2256 Lokalizacja: Chorzów
|
 Zaginięcie Ethana Cartera
Piękna grafika, dużo łażenia, mało interakcji z otoczeniem i jeszcze mniej zagadek. Gdybym chciał połazić i podziwiać piękne widoki, to zamiast zagrać w przygodówkę, pojechałbym na spacer w góry lub do lasu. Nieporozumieniem jest też brak zapisów w dowolnym miejscu. W przygodówce?! Przynajmniej gra się mogła zapisywać w momencie wyjścia z niej. Gra ma też - na szczęście - parę fajnych pomysłów: np. odtwarzanie chronologii zabójstwa, podpisy rzeczy wyglądające jakby były zawieszone w powietrzu. Szkoda, że wszystkie 6 (!) morderstw rozwiązywanych jest tym samym schematem. Ilość morderstw może wydawać się duża, ale trzeba zaznaczyć, że są to jedyne zagadki w grze. Ocena 6/10
_________________ Ostatnio skończone: Röki PL (80%), Archaica: The Path of Light PL (60%), Risen 2: Mroczne Wody (60%), Willy Morgan and the Curse of Bone Town (70%) Gram: Toonstruck W tle: The Outer Worlds PL, Baba is You
|
czw 02 paź 2014, 16:55 |
|
 |
anka
Rejestracja: wt 10 paź 2006, 10:21 Posty: 953 Lokalizacja: Katowice
|
 Re: Zaginięcie Ethana Cartera
Odechciało mi się inwestować w Ethana C. 
_________________ Byłam "zołzą" jestem "zołzą" i będę "zołzą" AC Odyssey
|
sob 04 paź 2014, 09:54 |
|
 |
Urszula
Rejestracja: czw 29 lis 2012, 09:25 Posty: 107 Lokalizacja: Wrocław
|
Moja opinia jest bardzo podobna, czyli spacerujemy i udajemy, że rozwiązujemy zagadki. Więcej szczegółów tutaj. W skali Przygodoskopu 2/5
_________________Tutaj jestem
|
śr 21 sty 2015, 07:56 |
|
 |
anka
|
Hmm.. była w 3pack-u. Nie odpaliła, chyba czeka mnie wymiana karty grafiki ... na szczęście pozostałe dwie odpaliły.
|
śr 11 lut 2015, 19:33 |
|
 |
Urszula
Rejestracja: czw 29 lis 2012, 09:25 Posty: 107 Lokalizacja: Wrocław
|
Ustaw ją na najmniejszych detalach graficznych to może ruszy, choć w sumie w tej grze, tylko ta grafika jest warta uwagi, więc troszkę szkoda jej nie zobaczyć w pełnej krasie. 
_________________Tutaj jestem
|
śr 11 lut 2015, 21:00 |
|
 |
anka
|
Urszula pisze: Ustaw ją na najmniejszych detalach graficznych to może ruszy, choć w sumie w tej grze, tylko ta grafika jest warta uwagi.... Próbowałam... ale coś nie za bardzo chce współpracować. Chyba jest coś innego z moim kompem, bo po rozwiązaniu pierwszej sprawy Sherlocka w Zbrodni i karze, gra mnie z uporem maniaka wywala do pulpitu. Nawet myślałam, że nie zgadza się z moija decyzją o darowaniu kary... ale jak znokautowałam harpunnika, też mnie wywaliła (gra) do pulpitu  Wsparcie CDP jak na razie bezsilne, chociaż facet nawet się stara pomóc...
|
pt 13 lut 2015, 10:47 |
|
 |
jackowsky
Rejestracja: wt 22 lut 2005, 10:43 Posty: 2256 Lokalizacja: Chorzów
|
Ja bym spróbował pokombinować ze sterownikami do karty graficznej. Np zainstalować najnowsze. No, ale pewnie już to zrobiłaś. 
_________________ Ostatnio skończone: Röki PL (80%), Archaica: The Path of Light PL (60%), Risen 2: Mroczne Wody (60%), Willy Morgan and the Curse of Bone Town (70%) Gram: Toonstruck W tle: The Outer Worlds PL, Baba is You
|
pt 13 lut 2015, 11:15 |
|
 |
anka
|
sterowniki i karty graficznej i dźwiękowej... pluz zgodność plików na Steamie... 
|
pt 13 lut 2015, 19:10 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 8 ] |
|