|
 |
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
jackowsky
Rejestracja: wt 22 lut 2005, 10:43 Posty: 2256 Lokalizacja: Chorzów
|
 Yesterday Origins
Choć na początku fabuła powoli budzi się do życia to pod koniec gry gna z dużą prędkością. Świetny pomysł na rozwój i zakończenie fabuły. Bardzo zaskakujący finał, a to się rzadko zdarza. Bardzo fajny pomysł i realizacja współpracy między dwoma postaciami. Podobało mi się również, że przemyślenia bohaterów pojawiały się jako ikonki w ekwipunku i trzeba było ich używać tak samo jak przedmiotów. Wprawdzie utrudniało do rozwiązywanie zagadek, ale stanowiło niezłe urozmaicenie. Grafika, jak to u Pendulo, prześliczna. Pojawiły się drobne problemy techniczne, ale nie na tyle duże, żeby uniemożliwić zabawę.
U mnie mocne 4/5 z plusem
_________________ Ostatnio skończone: Röki PL (80%), Archaica: The Path of Light PL (60%), Risen 2: Mroczne Wody (60%), Willy Morgan and the Curse of Bone Town (70%) Gram: Toonstruck W tle: The Outer Worlds PL, Baba is You
|
pt 02 gru 2016, 14:01 |
|
 |
anka
Rejestracja: wt 10 paź 2006, 10:21 Posty: 953 Lokalizacja: Katowice
|
 Re: Yesterday Origins
I skąd się "To" wzięło?
_________________ Byłam "zołzą" jestem "zołzą" i będę "zołzą" AC Odyssey
|
sob 03 gru 2016, 19:08 |
|
 |
Elum
Rejestracja: pt 18 lut 2005, 18:52 Posty: 2389 Lokalizacja: Schwientochlowitz
|
 Re: Yesterday Origins
Jak to skąd? Najpierw była powieść Stephena Kinga, niedługo później powstał telewizyjny miniserial z Timem Currym. W przyszłym roku do kin trafić ma podobno remake. 
|
sob 03 gru 2016, 20:56 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|