Posty bez odpowiedzi | Aktywne tematy Dzisiaj jest śr 06 gru 2023, 09:22

Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Nowe forum o cRPG 
Autor Wiadomość

Post Nowe forum o cRPG
Dwa dni intensywnej pracy przy komputerze i udało się! Przygotowałem Wam nowe forum o ogólnie pojętym RPG (cRPG, jRPG, hack and slash, strategie z elementami, itp.). 

Nie ukrywam że planowałem coś takiego od jakiegoś czasu. Forum Insimilionu miało ulec zmianie, ale póki co od jakiegoś roku nie chce się pojawić, zaś Facebook mnie nie zadowala w kwestii dyskusji i możliwości powrotu do starych tematów. A mi się marzył polski odpowiednik RPG Codex. Zapraszam wszystkich do pisania i zakładania tematów. Jeśli jakimś cudem nie widzicie "swojej" gry, oczywiście załóżcie wątek jej poświęcony. To się będzie tyczyć zwłaszcza jRPG - ja w te gry nie gram i nie mam o nich pojęcia, ale jeśli znajdzie sie ktoś kto zechce się tymi grami zająć - droga wolna. 

Zapraszam:

http://www.wrotarpg.fora.pl/

sob 26 lis 2016, 21:20
Awatar użytkownika

Post Re: Nowe forum o cRPG
Takie forum jest zbędne, bo jest ich już multum w internecie :)

pn 05 gru 2016, 10:28
Nie no, szanuję takie inicjatywy, jako dawny użytkownik stron typu Insimilion, ethereum RPG WARS itd. kiedyś to fora internetowe naprawdę żyły, teraz niestety dużo z tego przejął ten facebook ;(

sob 23 cze 2018, 18:24
Awatar użytkownika

Widzę, że foldare dziś edytował swój przedwczorajszy post.

Masz pecha, źle trafiłeś. Większość forumowiczów to fani bitcoin cash. :P Post wspaniałomyślnie zostawię, bo przynajmniej nie wygląda na bezmyślnie skopiowany/wklejony. Resztę/linki oczywiście usunąłem.

pn 25 cze 2018, 18:10
Odpowiedz w temacie   [ Posty: 4 ]