|
Upgrade strony - propozycje
Autor |
Wiadomość |
Tetro
Rejestracja: sob 18 cze 2005, 22:39 Posty: 166 Lokalizacja: Będzin Grodziec
|
 Upgrade strony - propozycje
Co myslicie o powstaniu działu na stronie z grami juz mozna bylo by powiedziec nieswiezymi, ale nadal smacznymi ( chodzi mi o starocie) oczywiscie tylko gry przygodowe? A po drugie moze licznik odwiedzin na stronie by sie zdal.
|
pn 01 sie 2005, 09:35 |
|
 |
Reptil3
Rejestracja: śr 23 lut 2005, 10:20 Posty: 551 Lokalizacja: Uć/$DC
|
Znaczy co. Stare gry do ściągnięcia? IMHO to bardzo zły pomysł. Nie tylko dlatego, że to wątpliwie zgodne z prawem, ale takich miejsc w internecie jest setki (jeżeli nie tysiące). Poza tym, nie wiem jaka jest umowa ekipy z GOLem (ilość miejsca, limity itp).
A po co ci licznik? Ekipa pewnie ma dostęp do szczegółowych statystyk odwiedzin.
_________________http://www.pokepl.info - Całkiem nowe PoKE

|
pn 01 sie 2005, 10:59 |
|
 |
Tetro
|
Nie nie do sciagania, lecz taki maly dzial jak encyklopedia o kazdej! grze przygodowej.
|
pn 01 sie 2005, 21:11 |
|
 |
Ines
Rejestracja: ndz 20 lut 2005, 15:47 Posty: 731 Lokalizacja: pomiedzy Katowicami a Krakowem
|
Tetro pisze: Nie nie do sciagania, lecz taki maly dzial jak encyklopedia o kazdej! grze przygodowej.
O tu jest encyklopedia: http://przygodoskop.gry-online.pl/encyklopedia.htm
|
pn 01 sie 2005, 21:52 |
|
 |
Tetro
|
Zmajdz mi tu gre "20 000 mil podmorskiej żeglugi"  ...
|
wt 02 sie 2005, 08:20 |
|
 |
Sammy
Rejestracja: sob 19 lut 2005, 18:19 Posty: 238 Lokalizacja: Bahrain
|
Tak czytam temat tego wątku "upgrade strony". Strony? Strony? Jakiej strony? Nagle zaświeciła mi się żaróweczka, że kiedyś z forum była połączona dość często aktualizowana strona. Obecnie to przeszłość - ja ze swojej strony apeluję o częstsze updatey tekstów i newsów!
_________________ Samuś Sprytuś Zabijaka
|
wt 02 sie 2005, 13:11 |
|
 |
Elum
Rejestracja: pt 18 lut 2005, 18:52 Posty: 2389 Lokalizacja: Schwientochlowitz
|
Co Ty chcesz od aktualizacji, Sammy? Ostatnia była dwa tygodnie temu, kolejna będzie... i tu Cię zaskoczę. Kolejna będzie jutro. Ha! 
|
śr 03 sie 2005, 11:22 |
|
 |
tetelo
Rejestracja: czw 10 mar 2005, 12:35 Posty: 1021 Lokalizacja: Adrianopolis
|
Od dawna się zastanawiam, czy nastąpił jakiś przewrót pałacowy czy wrogie przejęcie, ale nieważne - chyba czas złożyć hołd naszemu Łaskawcy.
Ave Elum! Gratuluję skutecznego wykurzenia pozostałych (jak widać zbędnych) członków redakcji. Ojcowie (i bracia) założyciele nawet nie pisną słówkiem (zapewne ich zbanowałeś w swej nieskończonej mądrości). Króluj nam długo i szczęśliwie
To mówiłam ja, tetelo.
|
śr 03 sie 2005, 12:11 |
|
 |
Sammy
|
Elum pisze: Co Ty chcesz od aktualizacji, Sammy? Ostatnia była dwa tygodnie temu, kolejna będzie... i tu Cię zaskoczę. Kolejna będzie jutro. Ha! 
A wcześniejsza pól roku przed ostatnią?  Może potrzebujecie pomocy? Ja dla pieniędzy zrobię wiele 
|
śr 03 sie 2005, 12:40 |
|
 |
Elum
|
tetelo pisze: Od dawna się zastanawiam, czy nastąpił jakiś przewrót pałacowy czy wrogie przejęcie, ale nieważne - chyba czas złożyć hołd naszemu Łaskawcy... ...Reptil3'owi, który w najbliższym czasie będzie zaopatrywał Przygodoskop w świeżą porcję recenzji  tetelo pisze: To mówiłam ja, tetelo.
No dobra, tetelo. Masz tę robotę (widzę, że Ci zależy)
Mam tylko nadzieję, że nie masz nic przeciwko pensji miesięcznej w wysokości 0 zł? Bo Sammy ma 
|
śr 03 sie 2005, 13:42 |
|
 |
Sammy
|
Elum pisze: przeciwko pensji miesięcznej w wysokości 0 zł? Bo Sammy ma 
No niestety - za coś żyć trzeba, a ja już jestem prawie wolontariuszem w trzech serwisach i zanosi się na czwarty  .
|
śr 03 sie 2005, 14:02 |
|
 |
tetelo
Rejestracja: czw 10 mar 2005, 12:35 Posty: 1021 Lokalizacja: Adrianopolis
|
Elum pisze: No dobra, tetelo. Masz tę robotę (widzę, że Ci zależy) 
E tam, taka wymuszona pochlebstwami posada długo się nie utrzyma
A wypowiadałam się przede wszystkim w kontekście forum, bo akurat to pole waszych działań mnie głównie interesuje. Chyba jednak próbowałam wsadzić swój ciekawski nos w tajemne zakulisowe rozgrywki, które nie powinny mnie obchodzić. Nie było pytania.
Bo też i o nic nie pytałam.
|
śr 03 sie 2005, 14:28 |
|
 |
Reptil3
Rejestracja: śr 23 lut 2005, 10:20 Posty: 551 Lokalizacja: Uć/$DC
|
Elum pisze: tetelo pisze: Od dawna się zastanawiam, czy nastąpił jakiś przewrót pałacowy czy wrogie przejęcie, ale nieważne - chyba czas złożyć hołd naszemu Łaskawcy... ...Reptil3'owi, który w najbliższym czasie będzie zaopatrywał Przygodoskop w świeżą porcję recenzji 
O matko, ale wam współczuje
A tak serio, to interesowałyby was recenzje z innych niż pc platform? Bo skończyłem ostatnio wręcz genialną przygodówkę na PocketPC - Fade.
_________________http://www.pokepl.info - Całkiem nowe PoKE

|
śr 03 sie 2005, 14:35 |
|
 |
Elum
|
Sammy pisze: w trzech serwisach I warto Ci się tak rozdrabniać, Sammy? Nie lepiej robić jedną rzecz, a dobrze? Na przykład pisać dla Przygodoskopu  tetelo pisze: Chyba jednak próbowałam wsadzić swój ciekawski nos w tajemne zakulisowe rozgrywki, które nie powinny mnie obchodzić. Nie było pytania. I znowu te teorie spiskowe. Eeech tetelo, tetelo  Reptil3 pisze: A tak serio, to interesowałyby was recenzje z innych niż pc platform? Bo skończyłem ostatnio wręcz genialną przygodówkę na PocketPC - Fade.
Jasne. Nie widzę przeszkód. Nadchodzi era przygodówek komórkowych, więc prędzej czy później i tak musielibyśmy zacząć w tym kierunku eksperymentować.
|
śr 03 sie 2005, 18:08 |
|
 |
Sammy
|
Elum pisze: Nie lepiej robić jedną rzecz, a dobrze? Na przykład pisać dla Przygodoskopu 
Czy Ty sugerujesz, Elum, że ja dla tych trzech serwisów to, co robię, robię źle? :> A tak poważnie, to po mału trzeba stonować, bo już za dwa miesiące koniec wakacji - ustatkować się trzeba i w ogóle  .
|
śr 03 sie 2005, 18:29 |
|
|