Moderatorzy: Elum, aegnor, jackowsky
Zróbmy sobie hybrydę
Hybridizer to prosty w obsłudze edytor hybryd, dzięki któremu każdy może stworzyć sobie własną, wirtualną... brandlomuchę. Albo ślimakonia:
PS. Na wypadek, gdyby ktoś nie doczytał - współautorem tego niezwykłego wynalazku (taki trochę symulator szalonego naukowca, podobny gatunkowo do Inexplicable Meat Mound) jest Ascovel.
PS. Na wypadek, gdyby ktoś nie doczytał - współautorem tego niezwykłego wynalazku (taki trochę symulator szalonego naukowca, podobny gatunkowo do Inexplicable Meat Mound) jest Ascovel.
Re: Zróbmy sobie hybrydę
Teraz mi się będzie to śniło!
Byłam "zołzą" jestem "zołzą" i będę "zołzą"
AC Odyssey
AC Odyssey
Wygenerował mi się "mandrill leviathan" i czuję się zbrukany tym, w jaki sposób na mnie patrzył.
A tak na poważnie - świetna robota Ascovel.
A tak na poważnie - świetna robota Ascovel.
Moje przygodówkowe granie czeka na wenę. Tymczasem zdarza mi się coś skrobnąć o klockach LEGO.
Z rana mniej się boję i poszło na fejsa...
AC Odyssey
AC Odyssey
Nowa prawie-przygodówka (?) Ascovela (teraz czającego się pod szyldem Played with Fire) nazywa się Stargaze i ma już pierwszy zwiastun i tymczasowe (?) demo (na Steamie).
Dzięki za koszmary.
Kolega piętro wyżej miał chyba na myśli ślimakonia.
A tymczasem Stargaze od wczoraj można kupować i instalować. Niestety w minimalnych wymaganiach ma VR, więc przejść/przelecieć mogą ją na razie tylko posiadacze takich urządzeń:
A tymczasem Stargaze od wczoraj można kupować i instalować. Niestety w minimalnych wymaganiach ma VR, więc przejść/przelecieć mogą ją na razie tylko posiadacze takich urządzeń:
Dzięki za trzymanie ręki na pulsie, Elum.
VRy są bardzo fajne do przygodówek, ale sam też nie posiadam gogli na własność. Kosztowna zabawka.
Jak się kiedyś skończy pandemia, do mogę przywieźć firmowe na zlot
A Stargaze wyszedł - myślę - bardzo fajnie. Nie robiło mi się tak dobrze gry od czasu Węży Avalonu. I zresztą częściowo z tą samą ekipą
VRy są bardzo fajne do przygodówek, ale sam też nie posiadam gogli na własność. Kosztowna zabawka.
Jak się kiedyś skończy pandemia, do mogę przywieźć firmowe na zlot
A Stargaze wyszedł - myślę - bardzo fajnie. Nie robiło mi się tak dobrze gry od czasu Węży Avalonu. I zresztą częściowo z tą samą ekipą
To tak trochę jak ten przysłowiowy szewc.Ascovel pisze:VRy są bardzo fajne do przygodówek, ale sam też nie posiadam gogli na własność.
Uszczęśliwisz mnieAscovel pisze:Jak się kiedyś skończy pandemia, do mogę przywieźć firmowe na zlot
AC Odyssey
AC Odyssey
Ja się nie piszę.
Ostatnio skończone: The InvinciblePL (80%), Shapik: The Quest (60%), Hope Lake PL (40%), Secret Files: Sam Peters PL (50%), Agatha Christie: Murder on the Orient Express PL (60%)
Rękopis znaleziony w Saragossie przez Ascovela. W napisach pojawią się też Bit Golem (od Dagona) i Thomas Regin (przypadkiem tak się złożyło, że skomponował też muzykę do Stargaze i Snakes of Avalon).