Miejsce wydzielone dla gier, które z przygodówkami nie mają nic wspólnego.

Moderatorzy: Elum, aegnor, jackowsky

Awatar użytkownika
jarecki83

Re: Pixel (drzewiej Secret Service)

Post autor: jarecki83 »

Może być Reset. A nawet Hard Reset. Nie mam nic naprzeciwko. Pożegnalny wpis w ostatnim (?) Pixelu zdaje się potwierdzać, że można mieć nadzieję na coś nowego:
Piotr Mańkowski pisze:Zaczęło się od targów On/Off i Łapusza w żółtej, optymistycznej koszulce, potem był pierwszy Pixel Heaven, felieton Pegaza, który przeobraził się w reaktywację Secret Service, grudniową nocą zrodził się Pixel, a potem nadeszło osiem lat. Ostatnie dwa będę słabiej pamiętał, ale nigdy nie zapomnę, z jakim dream teamem przyszło mi pracować. Bardzo dziękuję Wam oraz czytelnikom, że byli z nami i trzymali za nas kciuki w tych nieprzychylnych czasach. Kiedyś, gdzieś jeszcze się spotkamy. Może nawet wkrótce.
Zastanawia mnie ten felieton Pegaza, bo nic takiego nie kojarzę...
Awatar użytkownika
jackowsky

Post autor: jackowsky »

W grudniu miał wyjść ostatni numer. O tym ostatnim numerze mówisz?
Ostatnio skończone: The InvinciblePL (80%), Shapik: The Quest (60%), Hope Lake PL (40%), Secret Files: Sam Peters PL (50%), Agatha Christie: Murder on the Orient Express PL (60%)
Awatar użytkownika
jarecki83

Post autor: jarecki83 »

O tym, który właśnie teraz wyszedł, nr 84.
Awatar użytkownika
jackowsky

Post autor: jackowsky »

Dzięki. To muszę zakupić.
Ostatnio skończone: The InvinciblePL (80%), Shapik: The Quest (60%), Hope Lake PL (40%), Secret Files: Sam Peters PL (50%), Agatha Christie: Murder on the Orient Express PL (60%)
ODPOWIEDZ