Moderatorzy: Elum, aegnor, jackowsky
Re: Sam & Max: Hit the Road po polsku
Świetnie! Sam ostatnio pocinałem na swoim oldskulowym blaszaku (z Windows'em 98/DOS 7.0 na pokładzie) w Sam & Maxa z serii LucasArts Classics (co prawda początkowo sterowanie myszką sprawiało problemy, ale winowajcą okazał się stary gamepad, podłączony pod złącze COM), tak więc z dziką chęcią wrzucę spolszczoną wersję i pogiercuje jak za starych dobrych czasów, jak tylko znajdę nieco wolnych chwil.
Sam max hit the road spolszczenie
Witam pobrałem u Państwa spolszczenie do gry: Sam max hit the road spolszczenie. Niestety nie mogę wypakować plików pojawia się błąd. Czy może ktoś mi udzielić wsparcia technicznego? System mam windows 10.
Pierwsze, co przychodzi mi do głowy. Zobacz jaki dokładnie rozmiar ma u Ciebie ten niedziałający/spakowany plik. Może nie ściągnął się w całości?
Rysław w tym tygodniu przeszedł Hit the Road z przygodoskopowym tłumaczeniem (część pierwsza, podejście drugie). I nawet całkiem pozytywnie je ocenia (pierwsze wrażenia, późniejsza mini recenzja).
Chwalę się, bo fajnie usłyszeć miłe słowa od jednego z najbardziej doświadczonych tłumaczy gier w Polsce.
Chwalę się, bo fajnie usłyszeć miłe słowa od jednego z najbardziej doświadczonych tłumaczy gier w Polsce.
Zardzewiałozaury! Zawsze unikałem polskich wersji językowych, ale jeśli kiedyś po raz kolejny będę przechodził Sam & Maxa, to na pewno zrobię wyjątek.
Dzięki. W polską wersję zagrało do tej pory pewnie z 90 osób (licząc, optymistycznie, 10 osób na rok ), więc masz jeszcze szansę zmieścić się w pierwszej setce.