Moderatorzy: Elum, aegnor, jackowsky
-
Re: Zlot przygodoskopowiczów
No to teraz nic tylko spróbować dotrzeć na miejsce.
Czy ja Was w ogóle poznam?
Zapewne wszyscy po operacjach plastycznych z botoksem w tyłkach i innych mniej spektakularnych miejscach.
Czy ja Was w ogóle poznam?
Zapewne wszyscy po operacjach plastycznych z botoksem w tyłkach i innych mniej spektakularnych miejscach.
Obecnie gram: Wiedźmin 3
"Pod Drewnianym Bocianem" zarezerwowane. Godz. 15.00, hasło: PRZYGODOSKOP sobota, 11.05.2024r.
Do zobaczenia
Do zobaczenia
Byłam "zołzą" jestem "zołzą" i będę "zołzą"
AC Odyssey
AC Odyssey
Ostatnio skończone: The InvinciblePL (80%), Shapik: The Quest (60%), Hope Lake PL (40%), Secret Files: Sam Peters PL (50%), Agatha Christie: Murder on the Orient Express PL (60%)
Czyli, jak wynika z historii zlotów spisywanej przez jackowsky'ego, na kolejny zlot trzeba chyba przyjść w krawacie. Albo chociaż w eleganckim nakryciu głowy. Skoro będzie 50/L.
Dziękuję za, jak zwykle, super miłe spotkanie Świetnie się bawiłam, no i pani kelnerka, która ubawiła nas do łez . Aż żałuję, że nie zapytałam jak ma na imię
AC Odyssey
AC Odyssey
Jakie tematy omówiliście?
Tematów było mnóstwo. Od turystyki pieszej, przez problemy z nastolatkami, katowickie beboki, uzdrawianie świata, na organizacji zbliżających się przygodoskopowych jubileuszy kończąc. Powspominaliśmy też dotychczasowe 48 zlotów.
Ostatnio skończone: The InvinciblePL (80%), Shapik: The Quest (60%), Hope Lake PL (40%), Secret Files: Sam Peters PL (50%), Agatha Christie: Murder on the Orient Express PL (60%)
Nie było mowy chyba tylko o zorzy polarnej, którą w nocy z piątku na sobotę podobno dało się dostrzec nawet na Górnym Śląsku. Ja niestety przegapiłem, czego żałuję do dzisiaj. A jest już wtorek.
-
Nie było mowy chyba tylko o zorzy polarnej, którą w nocy z piątku na sobotę podobno dało się dostrzec nawet na Górnym Śląsku. Ja niestety przegapiłem, czego żałuję do dzisiaj. A jest już wtorek.
Fotooooszop.
My ze swojej strony bardzo dziękujemy na spotkanie.
Ubawiłem się jak nigdy i bardzo miło upłyną czas. Szkoda że tak szybko.
Swoją droga żadnych zdjęć upamiętniających nie dokonano.
Fotooooszop.
My ze swojej strony bardzo dziękujemy na spotkanie.
Ubawiłem się jak nigdy i bardzo miło upłyną czas. Szkoda że tak szybko.
Swoją droga żadnych zdjęć upamiętniających nie dokonano.
Obecnie gram: Wiedźmin 3
Jasne, tak efektownie jak na podkręconych zdjęciach na pewno to nigdzie nie wyglądało. Ale jestem ciekawy, czy dałbym radę gołym okiem zauważyć choć lekką poświatę.elemeledudek pisze:Fotooooszop.
Trzeba zadzwonić pod Drewnianego Bociana. Może jeszcze dałoby się wyciągnąć nasze zdjęcia z monitoringu. Jeśli mają.elemeledudek pisze:Swoją droga żadnych zdjęć upamiętniających nie dokonano.
Na jubileuszowy 50. zlot przytargam aparat ze statywem.
-
Najważniejsze medium jest już powiadomione
no i przy okazji wydało się kto z kim "chodzi"... oraz kto z kim "spółkuje" chociaż tego akurat, mogliśmy się spodziewać
AC Odyssey
AC Odyssey